Over Mij

connie

Hallo, ik ben Connie. Naast het schrijven van teksten hou ik me bezig met het opzetten en organiseren van projecten in het sociale domein en met het verzorgen van allerlei communicatie activiteiten. Na een veelzijdig opleidings- en arbeidsverleden heb ik hier nu mijn draai helemaal in gevonden. Een korte terugblik in dat verleden maakt duidelijk hoe ik hier toe gekomen ben. Ook geeft het een indruk van de schat aan kennis en ervaring die ik in de loop der tijd heb opgebouwd.

Mijn werkzame leven ben ik begonnen al schooljuf. Na een jaartje of vijf hield ik het voor gezien. Ik was en ben geen lesboer, al ben ik het onderwijs altijd een interessant werkveld blijven vinden. Als ex schooljuf kon je toen eigenlijk nergens aan de slag. Omscholing was geboden: ik koos voor de opleiding Nederlands Communicatie. Na deze opleiding kon ik aan de slag bij een opbouwwerk organisatie. Hier heb ik veel ervaring opgedaan in tekst, communicatie en projectorganisatie. Zomaar een greep: wijkkranten, jaarverslagen, nieuwsbrieven, website, intranet, scholenmarkt, samenwerkingsprojecten tussen scholen, bewoners avonden en nog veel meer. Naast het werken in loondienst ben ik in deze periode naast mijn parttime baan ook begonnen als freelance tekstschrijver.

Omdat ik het studeren nog niet kon laten en omdat de stad Rotterdam met al zijn problemen en kansen me fascineerde, heb ik de masteropleiding Urban Education van de kenniskring Opgroeien in de stad gedaan. Een boeiende opleiding waarin ik geprikkeld werd om veel inhoudelijke stukken te schrijven over verschillende facetten van grootstedelijke ontwikkeling en beleid.

Toen het hele welzijnsleven in de stad op de schop ging, moest ook ‘mijn’ opbouwwerk organisatie er aan geloven. Dat was voor mij het moment om helemaal voor mezelf te beginnen. Ik had al ervaring in het freelance tekstschrijven, en ik was al gewend om in mijn baan zelfstandig van alles op te zetten en uit te voeren. De tijd was rijp om volledig verder te gaan als zelfstandig ondernemer.

Ik hou van een uitdaging, ik heb heb stevig netwerk en ik ben creatief, leergierig, veelzijdig en gedreven. Nieuwsgierig? Neem gerust contact op voor een kopje koffie. Dan kijken we samen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Kenmerkend voor mij

Samenwerken

Ik hou van samenwerken. Samen met je ‘collega’s’ komen tot een mooi product is het mooiste dat er is.

Stapje Extra

Ik ben graag trots op wat ik doe en heb geen problemen met een stapje extra. Zo is het eindresultaat altijd tot in de puntjes verzorgd.

Betrouwbaar

Afgesproken werk gaat in goed overleg met de opdrachtgever. Tot we beiden tevreden zijn.

Contact

Wilt u nader kennis maken? Vul onderstaand formuliertje in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

facebook linkedin